Webbaserad operatörspanel för bärarmsmontage

Webbaserad operatörspanel för bärarmsmontage

TT 1564 multitouch-operatörspanel för bärarmsmontage är det senaste tillskottet till SIGMATEKs redan omfattande HMI-portfölj. Den är utrustad med en högpresterande fyrkärnig EDGE3 Technology-processor och en 15,6-tums TFT-färgskärm i Full HD (1920 x 1080 pixlar).

TT1564 terminal swingarm bärarm
Copyright SIGMATEK GmbH

Med 2 GB DDR4 RAM och 8 GB eMMC finns det gott om lagringsutrymme tillgängligt. En RFID-läsare och en USB-port finns direkt på framsidan. Det finns också möjlighet att lägga till sex individuella kontrollelement på sidan.

Flera standardgränssnitt finns tillgängliga för enkel systemintegration: 2x Ethernet 100 Mbit, 3x USB-värd 2.0, typ A (1x front), 1x USB 2.0 typ Mini-B OTG och 1x microSD-korthållare (SD 3.0).

Liksom alla SIGMATEK-paneler med processor stöder TT 1564 OPC UA-kommunikation. Den har också två programmerbara statuslysdioder på framsidan.

Bekväm drift

Den fläktlösa kontrollpanelen är utrustad för svängarmsmontering med VESA100 och imponerar med sin enkla, högkvalitativa design med glasfront och svartanodiserad aluminiumram. Den projicerade kapacitiva pekskärmen stöder intuitiv drift. Maskiner och system kan enkelt manövreras och övervakas med flerfingergester som zoomning, rotation och svepning.

Det objektorienterade ingenjörsverktyget LASAL gör det enkelt och bekvämt att skapa komplexa (webb)visualiseringar. Prefabricerade designmallar och ett brett utbud av drift-, grafiska och designelement möjliggör bekväm konfiguration och projektering i HMI-verktygen LASAL VISUDesigner (HTML5) och LASAL SCREEN.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå