Hem Om SIGBIAnmäl till vårt nyhetsbrevKontaktSitemap

Tidigare Rockwell-chef ansluter till Sigmatek


SIGMATEK stärker sin position i Österrike som ledande systemlösare

Från och med februari 2010 övertar Bernd Hildebrandt posten som försäljningschef hos SIGMATEK GmbH för den inhemska marknaden. Med denna förstärkning vill Sigmatek, automationsspecialisten ifrån Salzburg, ytterligare stärka sin position som ledande systemlösare i Österrike.

 

Bernd Hildebrandt har mer än 20 års erfarenhet av industriell automation. Mellan åren 1998 till 2009 jobbade Bernd Hildebrandt på Rockwell Automation, först som Manager Business Development, därefter som Sales Manager Automotive Tyskland och från 2005 och framåt som chef på den österrikiska marknaden.

 

-”Sigmatek är ett internationellt och utåtriktat företag. Utveckling och produktion sker uteslutande vid huvudkontoret i Österrike. På så sätt kan vi snabbt och flexibelt reagera på kunders önskemål.”, säger Bernd Hildebrandt.

 

Bernd Hildebrandt fortsätter: -”Våra kunder är serietillverkare av maskiner. Vårt mål är att med en förstärkt och kundnära support, stötta våra kunder. Branschspecifika, kompletta systemlösningar, hjälper våra kunder att anpassa sina maskiner till sina kunders behov och de kan därigenom bygga ännu effektivare maskiner.”


Fler pressreleaser